Image module

eigen productie

maak je eigen film

Als je besluit zelf een film te gaan maken dan biedt Cinepitch zowel apparatuur als support.

0
Vertel je verhaal binnen drie minuten
 • voorbereiding
  bekijk de tips & tricks
 • opname
  huur onze apparatuur
 • montage
  edit je opnamen tot een echte film
 • aanleveren
  stuur ons je film

stappenplan

snel online

Om snel gebruik te kunnen maken van alle voordelen van je Teaser en Cinepage gaan we na aanmelding direct van start.

 • productie

We nemen contact met je op en maken telefonisch kennis. Je krijgt van ons een link naar een pagina vol tips  & tricks over het maken van jouw film. We plannen ook meteen een opnamedag in zodat we de apparatuur kunnen reserveren en tijdig toe kunnen sturen.

 • opname

Als je er klaar voor bent ontvang je van ons de gereserveerde apparatuur op de dag vóór de opnamedag. Je kunt de opnameset een volle dag gebruiken en stuurt deze een dag na opname weer aan ons retour.

 • montage

Na de opname gaan je de film op je eigen apparatuur editen, muziek toevoegen etc. Als je klaar bent stuur je ons de film toe.

 • publicatie

In onze studio maken we jouw Cinepage compleet en sturen je deze door middel van een link toe. Samen kijken we naar het resultaat en als iedereen tevreden is gaan jouw film en pagina direct online.

feiten en fabels

eigen productie

Houdt er rekening mee dat de productie van een film vakwerk is. Buiten de door ons geleverde opnameset heb je een montageprogramma en computer nodig die met deze bestanden om kan gaan, en natuurlijk iemand die dit allemaal goed kan editen. Als je muziek gebruikt zul je hiervoor meestal een bedrag aan de rechthebbenden moeten betalen; dit moet je zelf regelen en wij hebben een bewijs nodig van de toestemming voordat we kunnen gaan publiceren.

De prijs voor de huur van de opname apparatuur voor de productie van een film van maximaal 90 seconden kost eenmalig € 480,- exclusief 21% BTW. Voor dit bedrag krijg je van ons ook een link naar tips om jouw film (nog) beter te maken.

Nadat je jouw film naar ons hebt gestuurd zullen we binnen 10 dagen jouw Cinepitch pagina maken en publiceren.

Bij de eigen productie gaan we ervan uit dat je ook echt de film zelf produceert. Mocht je besluiten toch liever een ervaren, professionele crew in te zetten, kijk dan hier

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn kijk dan hier op onze uitgebreide FAQ (veelgestelde vragen) pagina. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen, een vraag stellen via de chat of een bericht sturen via ons contactformulier. Ben je overtuigt dat  deze werkwijze  voor jou zal werken, aarzel dan niet en bestel het nu zodat we direct aan de slag kunnen.

bestellen