FAQ

veelgestelde vragen

Jouw Cinepitch landing page is een fantastisch marketingmiddel. Door het sturen van jouw persoonlijke link kun je je boodschap snel verspreiden, zonder allerlei afleidende bijkomstigheden als reclame, links, pop-ups of noem maar op. Deel jouw pagina in je e-mail berichten, maak het onderdeel van een vaste link op je LinkedIn profiel of ander social media.

Een (online) video zal je helpen om verder te komen in het bereiken van jouw doel. Met een film verbeter je jouw concurrentiepositie in de markt door je te onderscheiden met een unieke presentatie. Hiermee kun je mensen binnen anderhalve minuut overtuigen om voor jou te kiezen.

Ja. Niet alleen wordt je film bekeken en draagt deze dus direct bij aan de uitstraling en branding van je product of dienst; alleen al door de stap te maken een filmpje te produceren vergroot je je (zelf)vertrouwen en ben je in staat jouw verhaal helder en in een korte tijd te vertellen.

Wanneer je ervoor kiest om Cinepitch een professionele film te laten maken dan is na volledige betaling de film jouw eigendom.

Op film je verhaal vertellen vereist de nodige moed. Wanner je ervoor kiest Cinepitch jouw film te laten maken dan weet onze regisseur dat als geen ander en zorgt ervoor dat jouw verhaal eerlijk en helder overkomt. Samen kiezen we wat het beste werkt voor jou, en of je zelf wel of niet in beeld bent. In onze studio kunnen we ook jouw eigen stem of een professionele voice over onder de beelden plaatsen.

De professionele regisseurs, editors en crew van Cinepitch zijn zeer ervaren filmmakers, en staan garant voor de beste kwaliteit. De opnamen worden gemaakt en opgeleverd in 4K kwaliteit; de hoogste gangbare norm op dit moment en voor in de toekomst.

Bestaande film
De prijs voor een bestaande film van maximaal 90 seconden kost eenmalig € 180,- exclusief 21% BTW. Dit bedrag is voor de eerste opmaak van de Cinepitch landingspage en het converteren van de film naar het juiste formaat.

Eigen productie
De prijs voor een pitchfilm door jouwzelf gemaakt met een lengte van maximaal 90 seconden kost eenmalig € 480,- exclusief 21% BTW. Dit is inclusief opnameapparatuur, online support en de opmaak van jouw Cinepage.

Cinepitch Pro
De prijs voor een professionele Cinepitch Pro pitchfilm met een lengte van maximaal 120 seconden kost eenmalig € 1.980,- exclusief 21% BTW. Dit is inclusief opnameapparatuur, crew, montage, reiskosten binnen Nederland en de opmaak van jouw Cinepage.

Op aanvraag en na goedkeuring door onze kredietafdeling kan het bedrag desgewenst in twaalf termijnen betaald worden.

Cinepitch streeft ernaar de productie, opname, montage en publicatie binnen zo kort mogelijke tijd af te ronden. Uiteraard altijd in overleg en met als hoofddoel een prachtig product af te kunnen leveren. In de regel hanteren we een periode van 3 weken tussen eerste contact en publicatie.

Laten we voorop stellen: de prijzen zoals genoemd zijn compleet, no nonsense zonder gedoe met verkapte meerprijzen, abonnementen, reclame of wat dan ook.

Bij het Cinepitch Pro pakket bieden we tegen meerprijs de volgende extra’s:

Professionele voice over | prijs afhankelijk van persoon, lengte en taal.
Opname in buitenland | prijs afhankelijk van locatie.
Muziekkeuze buiten standaardaanbod | prijs afhankelijk van keuze.

Binnen ons pakket ‘Trailer’ zijn er nog talloze extra’s mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.