PuurAndrea

eerlijk en puur eten

natuurvoedingsadviseur

gezond verstand van eerlijke voeding

Mijn naam is Andrea Wiedemann Bolinger. Als natuurvoedingsadviseur wil ik mensen bewust maken wat goede voeding kan betekenen. De invloed van voeding op ons lichaam en geest is veel groter dan wij ons beseffen. De juiste voeding draagt bij aan het verminderen van klachten en aan een goede gezondheid. In mijn praktijk in Hem (NH) nodig ik je uit om samen te kijken naar jouw persoonlijke eetpatroon. Met elkaar zoeken we voor jou de passende voeding en de beste manier zodat je jezelf gezonder, fitter en energieker gaat voelen.

workshops

samen (h)eerlijk koken

Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in gezond en puur eten. PuurEten is een manier van koken en eten waarbij je zo veel mogelijk natuurlijke, verse en seizoensgebonden producten eet. Het liefst ook biologisch. Door puur te gaan eten zit je lekkerder in je vel, krijg je meer energie en  blijf je gezonder. En het draagt bij aan het activeren van je vetverbranding.

Image module
Image module
Image module
Image module

In mijn workshops krijg je uitleg wat de belangrijkste pijlers van PuurEten zijn. Je zal zien hoe makkelijk het is om snel een volwaardige, kleurrijke en bovenal heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Image module
Image module
PuurAndrea workshops eerlijke voeding
Image module

“Ik heb gisteren genoten en weer een hoop geleerd. Jouw enthousiasme en expertise over voeding werkt aanstekelijk! De rust die je uitstraalt en jouw persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elk van ons zijn als een warm bad; dank je wel hiervoor.”

contact

meer informatie, consult of workshop

Vraag volledig vrijblijvend meer informatie over mijn werkwijze, de praktijk, de workshops of samenwerking.

Graag contact via puurandrea@gmail.com, facebook link of telefoon +31(0)6 83 65 64 97