Hieronder enkele voorbeelden van korte filmpjes gemaakt door Cinepitch. Het euvre is aanzienlijk groter; neem contact met ons op voor meer of specifiekere voorbeelden.

crowdfunding voor VR

Subtitle

Ad Geerdink is directeur van het Westfries Museum in Hoorn en wilde iets bijzonders toevoegen aan de collectie. Door een succesvolle crowdfund campagne  is de prachtige virtual reality tour door Hoorn en langs Kaap Hoorn nu te zien in het museum.

Jan kleurt de wereld

Subtitle

Jan de Vries is expert van het eerste uur op het gebied van stadsnatuur en natuurspeeltuinen. Zijn nieuwste bedrijf Grijs Kleurt Groen gaat ervoor zorgen dat de wereld een stuk leefbaarder wordt.

een mooie introductie

Subtitle

Een korte film op de homepage van je website geeft bezoekers direct een helder beeld van je dienst of product. Door te werken met een voice-over in meerdere talen kun je een nog groter publiek bereiken.

Joris twist namen

Subtitle

Joris Sparenberg is industrieel ontwerper en heeft weer een uniek concept bedacht. Het pitchfilmpje van de 3D Wordflip is wereldwijd duizenden keren bekeken en gedeeld.

[ozy_vc_divider caption=”Birthe trekt volle kamers” border_size=”2″ border_color=”#e0ce2a”]

Mede door een mooie ‘teaser’ is het Kamermuziekfestival een begrip in Hoorn en de wijde omgeving.

[ozy_vc_divider caption=”Tylo tells stories” border_size=”2″ border_color=”#e0ce2a”]

Tylo is Zweeds en een marktleider op het gebied van sauna en stoom. Tijd voor een bezoekje.

[ozy_vc_divider caption=”Personal pitch” border_size=”2″ border_color=”#e0ce2a”]

Samantha heeft het een tijdje moeilijk gehad maar staat nu weer volop in het leven en is klaar om de wereld te veroveren! Sam wil niets liever dan met een camera en pen op stap om prachtige verhalen op te halen. ‘Ik ben altijd op de juiste plaats op het juiste moment’.

[ozy_vc_divider caption=”Productinformatie” border_size=”2″ border_color=”#e0ce2a”]

Witlof is een heerlijke, gezonde groente met een mooi verhaal. In opdracht van the Greenery maakte Cinepitch een korte film op diverse locaties. Door middel ven een QR code op de verpakking wordt de film geopend. Met ondertiteling voor een internationaal publiek.

[ozy_vc_divider caption=”Als inzending” border_size=”2″ border_color=”#e0ce2a”]

Het Westfries Archief heeft unieke stukken uit de regio Westfriesland in haar beheer. Zo ook een brief van een christenslaaf. Dit filmpje dient als inzending voor de verkiezing Archiefstuk van het Jaar.

[ozy_vc_divider caption=”De aankondiging” border_size=”2″ border_color=”#e0ce2a”]

Een mooie expositie verdient een mooie aankondiging. Met een filmpje kun je veel laten zien in een korte tijd. Je bereikt binnen heel korte tijd een enorm publiek en trekt dus volle zalen.

[ozy_vc_divider caption=”Ondersteun het goede doel” border_size=”2″ border_color=”#e0ce2a”]

Door de Kinderkledingbank kunnen kinderen van ouders die het (tijdelijk) financieel niet breed hebben toch mooie kleding dragen. Dit filmpje werd gemaakt door een gift van een sponsor.

[ozy_vc_divider caption=”muziek clip” border_size=”2″ border_color=”#e0ce2a”]

Een video van een goed nummer hoeft niet een enorme productie te zijn. Met een eenvoudige maar mooie clip bereik je een enorm publiek. Dit filmpje werd gemaakt samen met Tim Knol en Martijn Scholte.

[ozy_vc_divider caption=”The making of” border_size=”2″ border_color=”#e0ce2a”]

Joris en Ellen maken een uniek product, een transparante vaas. Maar de manier waarop ze het maken is misschien wel net zo boeiend. Het verhaal achter design-topstuk Vase in een paar minuten.

[ozy_vc_divider caption=”Productpresentatie” border_size=”2″ border_color=”#e0ce2a”]

Bereik met een korte film bestaande en nieuwe klanten om je product of productwijziging te introduceren. Publiceer je film op je website, social media, mailchimp of elk ander platform.

[ozy_vc_divider caption=”30 seconden voor CF” border_size=”2″ border_color=”#e0ce2a”]

Soms moet een korte boodschap nog korter. Bijvoorbeeld om deze in de bioscoop of op TV te vertonen. Mede door dit filmpje werd € 80.000,- opgehaald door middel van crowdfunding.