Image module

Cinepitch Pro film

Op maat gemaakt

Cinepitch is zeer ervaren in de productie van korte films. Onze regisseurs en crew zijn ervaren professionals. Met Cinepitch Pro geef je de productie van jouw film uit handen om zelf optimaal door te kunnen werken. ieder z’n ding..

 • productie
  vertel ons je verhaal
 • opname
  onze crew komt naar je toe
 • montage
  deel je film en cinepage
 • publicatie
  deel je film en cinepage

stappenplan

snel online

Een Trailer maken we op maat. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden en prijzen met ons door te nemen.

 • productie

We nemen contact met je op en maken telefonisch kennis. Door middel van een aantal heldere vragen krijgen we een goede eerste indruk. Onze ervaren regisseur maakt een kort script en storyboard en bespreekt dit met je.

 • opname

De regisseur en een camera/geluids m/v komen naar je toe om de opnamen te maken. Na een korte kennismaking, het verkennen van de locatie en het doornemen van het storyboard beginnen we met de opname.

 • montage

Na de opname gaan de regisseur en editor de montagestudio in om jouw film te monteren. De editor maakt de film vervolgens af met titels, audio en kleurcorrectie.

 • publicatie

In onze studio maken we jouw Cinepage compleet en sturen je deze door middel van een link toe. Samen kijken we naar het resultaat en als iedereen tevreden is gaan jouw film en pagina direct online.

feiten en fabels

Cinepitch pakket TRAILER

De professionele regisseurs, editors en crew van Cinepitch zijn zeer ervaren filmmakers, en staan garant voor de beste kwaliteit. De opnamen worden gemaakt en opgeleverd in 4.5K kwaliteit; de hoogste gangbare norm op dit moment en voor in de toekomst.

Een CinepitchPro film kost eenmalig € 1.980,- exclusief 21% BTW. Dit bedrag is inclusief voorbereiding en productie, opname door professionele crew op jouw locatie, apparatuur, montage en nabewerking en publicatie,

Cinepitch streeft ernaar de productie, opname, montage en publicatie binnen zo kort mogelijke tijd af te ronden. Uiteraard altijd in overleg en met als hoofddoel een prachtig product af te kunnen leveren. In de regel hanteren we een periode van 3 weken tussen eerste contact en publicatie.

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn kijk dan hier op onze uitgebreide FAQ (veelgestelde vragen) pagina. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen, een vraag stellen via de chat of een bericht sturen via ons contactformulier.

contactformulier